"Er Srbija" proglašena za lidera na tržištu avio-kompanija

Globalni medij koji prati zbivanja u avio-kompanijama širom sveta "Er transport vorld", proglasio je srpskog nacionalnog avio-prevoznika "Er Srbiju" za lidera na tržištu avio-kompanija za 2017. godinu.

Nagrade za avio-kompanije su uspostavljene 1974. godine i privlače stotine nominacija za avio-prevoznike svake godine.

Urednički tim Er transport vorlda odabrao je srpsku avio-kompaniju zbog izvanrednog napretka tokom poslednje tri godine. Najveći uspeh je ostvaren u junu 2016. godine, pokretanjem direktnih letova za Njujork, čime je "Er Srbija" postala jedina avio-kompanija u jugoistočnoj Evropi koja nudi transatlantske letove za SAD.

"Priča o 'Er Srbiji' veoma je upečatljiva, posebno od prošlogodišnjeg pokretanja direktnih letova za Njujork – oživljavanja stare vazdušne veze i unošenja novog života u tržište koje je bilo izgubljeno duže od dve decenije. Čestitam timu 'Er Srbije' na njegovim dostignućima", navela je glavna i odgovorna urednica Karen Voker.

Predsednik Nadzornog odbora "Er Srbije", gradonačelnik Beograda Siniša Mali, ocenio je da dobijanje ove nagrade pokazuje da "Er Srbija" ispunjava svoje ciljeve da postane vodeća avio-kompanija u regionu, ali i više od toga – pozicionira avio-kompaniju na globalnom nivou.

"Poslednje tri godine bile su neverovatno putovanje za 'Er Srbiju' i njene zaposlene, i ponosni smo što vidimo da se naš napredak prepoznaje na ovom nivou", rekao je Mali.

Generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić podsetio je na to da su letovi za SAD bili cilj kompanije od prvog dana i da je dobijena nagrada priznanje za veliku posvećenost u ostvarivanju te namere.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи