Vučić: Obezbedićemo najbolje uslove za indijske kompanije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju na samitu "Vibrant Gudžarat", u indijskom gradu Gandinagaru, rekao da će Srbija obezbediti najbolje moguće uslove za indijske kompanije koje budu investirale u našoj zemlji.

"Obezbedićemo najbolje uslove za indijske kompanije, a nadam se da će i srpske kompanije naći u Indiji plodno tlo za naše investicije", rekao je Vučić.

Premijer je čestitao indijskom kolegi Narendru Modiju na veoma dobrim ekonomskim rezultatima.

Vučić je podsetio Modija da mu je na jutrošnjem sastanku obećao da će doći u Srbiju i još jednom naglasio da će Srbija biti uvek pouzdan partner Indiji.

"Dolazim iz male zemlje u jugoistočnoj Evropi i veoma sam ponosan da predstavljam narod koji je uvek bio prijatelj velikoj Indiji. Uvek možete da računate na Srbiju kao odanog, pouzdanog i pravog prijatelja, kada je reč o međunarodnim odnosima", poručio je Vučić.

Premijer je novinarima nakon sastanka sa Modijem rekao da je taj sastanak velika čast i za Srbiju i za njega lično, te da su imali dug i srdačan razgovor i saglasili se po pitanju najvećeg broja važnih političkih tema u današnjem svetu. 

Vučić boravi u višednevnoj poseti Indiji, gde učestvuje na "Vibrant Gudžarat globalnom samitu", čija je centralna tema "Održivi ekonomski i socijalni razvoj".

Број коментара 52

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво