Ljajić: Dodatno snižene cene rominga u regionu

Cene usluga rominga za građane Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije od danas su dodatno snižene, izjavio je ministar tgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Ljajić je u izjavi Tanjugu precizirao da, u skladu sa potpisanim sporazumom, od danas odlazni pozivi u romingu za pomenute četiri zemlje koštaju 0,24 evra po minutu, umesto dosadašnjih 0,29 evra, dok minut dolaznog poziva košta 0,07 evra umesto dosadašnjih 0,08 evra.

Cena pojedinačne SMS poruke je 0,08 evra umesto dosadašnjih 0,09 evra, rekao je Ljajić, dok je, kako je dodao, najviše pojeftinilo korišćenje interneta, jer jedan megabajt sada košta 0,45 evra umesto dojučerašnjih 0,70 evra.

"Cene korišćenja rominga u četiri zemlje regiona od danas su u proseku niže za oko 20 posto. I to nije kraj snižavanju, pošto nas od 1. jula naredne godine čekaju još niže cene rominga u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji", zaključio je Ljajić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи