Direktori EBRD-a dolaze u Srbiju

Predstavnici Odbora direktora Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u nedelju stižu u posetu Srbiji, tokom koje će sastati sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, saopštio je EBRD.

Tokom boravka u Beogradu, direktori EBRD-a razgovaraće i sa ministrom finansija i guvernerom Srbije u EBRD-u Dušanom Vujovićem i zamenikom guvernera Željkom Sertićem.

Delegacija će se susresti sa predstavnicima poslovne zajednice, organizacijama civilnog sektora i međunarodne zajednice u Beogradu.

Delegacija borda direktora posetiće Kragujevac i Kolubaru, a potom će iz Srbije otići u Crnu Goru, dodaje se u saopštenju.

Evropska banka za obnovu i razvoj je vodeći investitor u Srbiji i do danas je uložila više od 4,3 milijarde evra u više od 200 projekata.

Cilj Banke je da ojača ekonomsku otpornost zemlje i regionalnu integraciju, pre svega osnaživanjem privatnog i bankarskog sektora, i razvijanjem održivog i efikasnog javnog sektora.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи