Mihajlović: Prilika za još bolje odnose sa SAD

Potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, koja predvodi delegaciju Srbije na prvom letu za SAD, kaže da je uspostavljanje linije za Njujork nova prilika i za razvijanje još boljih ekonomskih odnosa Srbije i SAD.

Srbija je jedina u regionu uspela da ispuni sve uslove za direktan let za SAD što je pokazatelj kako radi Vlada Srbije i dokaz političke stabilnosti naše zemlje, rekla je Zorana Mihajlović.

Ministarka u saopštenju podseća da je maju prošle godine potpisala sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i SAD koji je omogućio direktnu avio-liniju za Njujork.

Potpredsednica Vlade će govoriti na velikom prijemu koji će povodom prvog leta za SAD biti priređen u Linkoln centru u Njujorku, a planirano je i da tokom posete obiđe pravoslavnu crkvu Svetog Save na Menehtnu, koja je na Uskrs izgorela u požaru.

Zajedno sa potpredsednicom Vlade na prvom letu za SAD su predstavnici medija, gradonačelnik Beograda i predsednik UO "Er Srbija" Siniša Mali, savetnica premijera Srbije Suzana Vasiljević, čelnici "Er Srbija" i "Etihada" Dane Kondić i Džejms Hogan, privrednici i javne ličnosti iz Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи