Vučić se sastao sa delegacijom američke kompanije NCR

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom američke kompanije NCR koja je predstavila planove za dalju saradnju sa Srbijom, saopšteno iz Vlada Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, Vučić je izrazio zadovoljstvo saradnjom sa kompanijom "NCR" koja u Srbiji zapošljava 1.500 radnika, i nadu da će uskoro proširiti svoje poslovanje.

Na sastanku je ocenjeno da će uspostavljanje direktnog leta kompanije "Er Srbija" između Beograda i Njujorka značajno doprineti povećanju interesa američkih investitora i turista za dolazak u Srbiju.

Predstavnici američke kompanije zahvalili su Vučiću na podršci koju Vlada Srbije pruža njihovom poslovanju u Srbiji, a na sastanku je zaključeno da je neophodno da se obrazovni sistem zemlje reformiše i prilagodi i potrebama kompanija za kvalifikovanom radnom snagom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво