Nove cene goriva

Od ponoći gorivo u Srbiji skuplje u proseku za 2,81 dinar.

Gorivo na pumpama u Srbiji od sutra će se prodavati po cenama višim za 2,8 odsto u proseku, to jest 2,81 dinar po litru, potvrđeno je u Ministarstvu rudarstva i energetike.

Benzin će u proseku biti skuplji za 2,65 dinara po litru, a dizel za 3,1 dinara. Litar motornog benzina (MB) i bezolovnog motornog benzina (BMB) od 95 oktana prodavaće se za 110,7 dinara, a dizel D-2 za 97 dinara po litru.

Poslednji put gorivo u Srbiji poskupelo je 30. maja, kada su motorni benzini poskupeli za 6,86 dinara, a dizel goriva za 8,03 dinara po litru.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво