Sertić: Budžet metafora promena

Ministar privrede Srbije Željko Sertić ocenjuje da je predlog budžeta, koji je Vlada usvojila, metafora promena, nove vizije Srbije, koja će definisati u potpunosti drugačiji put.

Ministar privrede Srbije Željko Sertić kaže da je usvajanjem budžeta napravljen veliki potez, prenosi Tanjug.

"Onog momenta kada poslanici u skupštini izglasaju predlog budžeta, počinje trka za bolju Srbiju. Sve što smo radili prethodnih meseci je dobra priprema, ali trka za bolju Srbiju tek predstoji", istakao je Sertić na dodeli godišnjih nagrada Srpske asocijacije menadžera.

Ističe da Ministarstvo privrede pred sobom ima puno ozbiljnih problema i rešavanje obaveza prošlosti.

Privatizacija više od 500 preduzeća, promena koncepcije rada javnih preduzeća su, prema njegovim rečima, ti izazovi koji predstoje i koji će se rešavati. Nada se i da će tih obaveza biti sve manje.

Poslovnim ljudima poručuje da svetla budućnost Srbije pripada kreativnim, inovativnim, snažnim, dalekovidim ljudima, kao što su oni.

Osvrćući se na Samit Kine i Centralne i Istočne Evrope, kaže da je to velika stvar, za državu, pre svega u ekonomskom smislu.

 

 

 

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи