Novi tender za FAP

Objavljen novi tender za privatizaciju 86,49 odsto kapitala pribojskog FAP-a. Rok za dostavljanje ponuda je 16. mart ove godine, uz garanciju od 500.000 evra.

Agencija za privatizaciju raspisala je tender za prodaju 86,49 odsto kapitala preduzeća Fabrika automobila Priboj.

Rok za dostavljanje konačnih obavezujućih ponuda za kupovinu kapitala preduzeća je 16. mart ove godine, a kao preduslov za podnošenje ponuda potrebno je uplatiti depozit ili dostaviti licitacionu garanciju u iznosu od 500.000 evra.

Uslovi za učešće na tenderu su da se potencijalni kupci bave proizvodnjom ili prodajom kamiona, autobusa, trolejbusa ili sličnih vrsta motornih vozila najmanje tri poslednje poslovne godine i da su ostvarili poslovni prihod od najmanje 20 miliona evra u 2010. godini.

U slučaju da je reč o finansijskom investitoru, njegova poslovna aktiva u 2010. godini treba da bude veća 25 miliona evra.

Na tenderu može da učestvuje i konzorcijum, a uslov je da su svi članovi konzorcijuma ostvarili ukupni poslovni prihod od dvadeset miliona evra.

Rok za podnošenje pisanog zatheva za kupovinu tenderske dokumentacije je 29. februar, dok će tenderska dokumentacija biti dostupna zainteresovanim licima od 13. februara ove godine.

Naknada za tendersku dokumentaciju iznosi 8.000 evra.

Fabrika automobila Priboj već je nuđena na tenderu, ali nije bilo zainteresovanih kupaca.

Ranije je bilo najavljeno da su Fabrike iz Kine, Sirije i Turske zainteresovane za privatizaciju pribojskog FAP, a delegacija kineske kompanije "Dong Feng već je bila u poseti FAP-u.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво