Jedna ponuda za savetnika

Konzorcijum "Siti grup global markets" iz Londona jedini dostavio ponudu na tenderu za savetnika za prodaju dela državnih akcija u Telekomu. O ispravnosti finansijske ponude u roku od 15 dana.

Jedinu ponudu na tenderu za izbor savetnika za prodaju dela državnih akcija u Telekomu Srbija dostavio je konzorcijum "Siti grup global markets" iz Londona.

Tenderska komisija je, prilikom javnog otvaranja ponuda u Vladi Srbije, prihvatila tehnički deo, dok će o validnosti finansijske ponude biti odlučeno u roku od 15 dana.

Cena usluge konzorcijuma će biti 0,2 odsto vrednosti od prodatih akcija.

Tačno u podne istekao je rok za prijavljivanje na tender za izbor savetnika za prodaju dela državnih akcija u Telekomu, raspisan 12. aprila. 

Pravo učešća imale su investicione banke koje su u poslednje tri godine obavile najmanje jednu transakciju telekomunikacionih preduzeća iz Evrope, sa Bliskog istoka ili iz Zajednice nezavisnih država, vrednosti veće od 500 miliona evra.

Posao finansijskog savetnika biće da odredi šta sve spada u vlasništvo Telekoma, šta su prava, imovina i posao kompanije i da preporuči šta da se proda, a šta da ostane državi.

U Vladi očekuju da će tender za prodaju dela akcija Telekoma Srbije biti raspisan krajem leta ili početkom jeseni ove godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво