Rekordan profit "Telekoma"

"Telekom" ostvario najveći profit od osnivanja, navodi se u izveštaju kompanije za prošlu godinu. Izveštaj o profitu govori da je "Telekom" stabilan i vredan, ali je procenjivanje njegove vrednosti nezahvalno, izjavio direktor kompanije Branko Radujko.

U finansijskom izveštaju za prošlu godinu koji je objavio "Telekom", navode se rekordni profiti. "Telekom" je ostvario najveći profit od osnivanja, skoro 200 odsto u odnosu na godinu pre, rekao je gostujući u Dnevniku 2, generalni direktor te kompanije Branko Radujko.

"Ostvaren je najveći profit i značajno je smanjena zaduženost kompanije", izjavio je Radujko.

Generalni direktor "Telekoma" nije hteo da se upušta u procene vrednosti kompanije o kojima se dosta govori od odluke Vlade Srbije o prodaji kompanije.

"Kompanija je jako vredna i stabilna, a procena vrednosti zavisi od puno faktora i svako dalje iznošenje je neodgovorno", rekao je Radujko.

"Država će definisati minimalnu cenu i ukoliko ona ne bude dostignuta neće biti prodaje", naglasio je direktor "Telekoma" ističući da se kompanija ne prodaje iz nužde već iz ideje da se sredstva iskoriste za razvoj infrastrukture, kao i za podizanje konkurentnosti.

Govoreći o situaciji na Kosovu, Radujko je rekao da je za kompaniju prioritet da obezbedi servis u svim krajevima gde ima korisnika srpske mobilne mreže.

"Pokrili smo signalom najveći deo područja koji naseljavaju Srbi, čak i do najudaljenijeg Štrpca, čiji građani imaju fiksnu i mobilnu telefoniju i internet", rekao je Radujko.

"Mi kao kompanija ne možemo da se bavimo diplomatijom i politikom, pa ne komplikujemo situaciju izjavama, već manje pričamo, a više radimo", naglasio je Radujko.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво