Hongkong i Johanesburg na mreži "Er Srbije"

Srpska nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" saopštila je da je proširila domet svoje mreže dodajući Hongkong i Johanesburg na listu destinacija obuhvaćenih kod-šer sporazumom sa "Etihad ervejzom", koga sada čine ukupno 24 destinacije.

Kako je navedeno, po tom sporazumu, "Er Srbija" će dodeliti svoj "JU" kod svakodnevnim letovima koje obavlja "Etihad ervejz" između ta dva grada i Abu Dabija, gde se putnici mogu pogodno povezati na letove "Er Srbije" za i iz Beograda.

Tim povodom, generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić izrazio je zadovoljstvo zbog proširienja kod-šer sporazuma sa "Etihad ervejzom" za Hongkong i Johanesburg.

"To su dva veoma važna grada u Africi i Aziji i proširenjem našeg kod-šer sporazuma našim gostima omogućavamo da dođu do tih gradova na jednostavan način sa samo jednim presedanjem u Abu Dabiju", izjavio je Kondić, piše u saopštenju.

Kako je dodao, proširenjem kod-šer sporazuma "Er Srbija" razvija bilateralne odnose u oblastima trgovinske razmene i turizma što doprinosi razvoju srpske privrede.

"Povećanje dometa i dubine naše naše mreže, čime putnicima pružamo veći izbor i pogodnosti, ključni je deo naše strategije da učvrstimo poziciju vodeće avio-kompanije u regionu", naglasio je Kondić.

U saopštenju se navodi da "Er Srbija" i "Etihad ervejz" zajedno obavljaju dva leta dnevno između Beograda i Abu Dabija, čime se obezbeđuje da gosti na kod-šer letovima uživaju u pogodnostima kratkog vremena čekanja prilikom presedanja u Abu Dabiju.

Kako se dodaje, putovanja na novim kod-šer letovima se već mogu rezervisati za putovanja počev od prvog februara ove godine posetom bilo kojoj od poslovnica "Er Srbije", putem turističkih agenata ili putem sajta "Er Srbije".

broj komentara 0 pošalji komentar