Читај ми!

Hrvatska ministarka zahvalila Vučiću na kartama iz 1968.

Ministarka graditeljstva i prostornog uređenja Hrvatske Anka Mrak Taritaš zahvalila je premijeru Srbije Aleksandru Vučiću jer je ranije dostavio karte iz 1968. godine koje su upotrebljene za legalizaciju objekata u Hrvatskoj.

"Koristim priliku da zahvalim premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, koji je kada je bio potpredsednik vlade uspostavio kontakt sa našom ministarkom spoljnih poslova Vesnom Pusić i mi smo uspeli doći do karata iz 1968. godine", rekla je Anka MrakTaritaš novinarima na međunarodnom forumu "Građevinske dozvole za konkurentniji region".

Rekla je da je na osnovu tih karata Hrvatska zasnovala celokupunu legalizaciju bespravnih objekata.

"Ovom prilikom zaista zahvaljujem srpskom premijeru koji je to omogućio", poručila je Mrak Taritaš.

Hrvatska je donela zakona o legalizaciji 2013. godine i od oko 820.000 zahteva za legalizaciju, do sada je rešeno više od 60 odsto.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво