Читај ми!

Investicija od 20 miliona evra u poslovni centar na Novom Beogradu

Poslovni centar "Navigator" na Novom Beogradu biće završen 1. oktobra sledeće godine i u taj objekat će biti uloženo 20 miliona evra, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Gradonačelnik je prilikom obilaska gradilišta tog objekata, rekao da je MPC propertis počeo gradnju poslovnog centra površine 22.000 kvadratnih metara, prve svoje investiciju u Beogradu nakon 2009. godine, što pokazuje da se poverenje investitora u Beograd vratilo, navodi Beta.

"Očigledno je da se privreda pokreće, kao i investicije, a potvrda je i to što je više od 50 odsto poslovnog prostora tog objekta već iznajmljeno. To govori da veliki broj kompanija dolazi u Srbiju i Beograd", rekao je Mali.

Gradonačelnik je rekao da je za prvih šest meseci u Beogradu izdato 380 građevinskih dozvola, a da se sada taj broj popepo na 450, što takođe govori o interesovanju investitora.

Izvršni direktor MPC propertisa Tomas Viladsen rekao će zgrada imati dva podzemna nivoa za parking i osam spratova, a da će biti izgrađena u skladu sa principima energetske efikasnosti i "zelene gradnje".

Rekao je i da će u prizemlju poslovne zgrade biće i obdanište za 120 dece, koje će biti na raspolaganju roditeljima zaposlenim u "Navigator poslovnom centru".

Viladsen je rekao da su poslovi upravljanja nepokretnosti povereni su kompaniji Konfluens propreti menadžment, a da je najveći zakupac kompanija "Vip mobajl".

MPC propertis je registrovani zaštitni znak kompanije "Balkan ril estejt".

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво