Читај ми!

Vlada Japana će nastaviti sa investicijama u Srbiji

Novi ambasador Japana u Srbiji Đuići Takahara poručio je u razgovoru sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandrom Vulinom da će vlada njegove zemlje nastaviti sa investicijama u Srbiji i tako doprineti povećanju broja novih radnih mesta.

Đuići Takahara je u ime Vlade Japana i u svoje ime podržao Vladu Srbije u zalaganju za mir i stabilnost u regionu, kao i u naporima na putu ka EU, saopšteno je iz tog ministarstva, prenosi Tanjug.

Ambasador Japana je podržao sprovođenje strukturnih reformi, posebno u oblasti finansija i ekonomije, novi Zakon o radu i reformu penzijskog sistema.

Ministar Vulin je istakao da je prijateljstvo dve zemlje veliko i zahvalio se na nesebičnoj pomoći japanske vlade i naroda posle poplava koje su zadesile Srbiju u maju prošle godine.

U tom smislu ministar je posebno istakao pomoć koju je Japan donirao za obnovu Gerontološkog centra Obrenovac i Domskog odeljenja za stare i penzionere u Krupnju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи