Читај ми!

"Evro skaj pas“ za putnike na dugim linijama

"Er Srbija" je uvela novi program cena letova u biznis i ekonomskoj klasi - "Evro skaj pas", koji će putnicima na dugim linijama koji sleću u Srbiju omogućiti veću fleksibilnost i slobodu da dalje putuju ka 37 destinacija u evropskoj mreži linija srpske nacionalne aviokompanije.

Specijalna propusnica je osmišljena za one koji putuju do Srbije preko kod-šer partnera "Er Srbije" na dugolinijskim deonicama iz Australije, Kanade i SAD, kao što su kod-šer letovi sa "Etihad ervejzom" iz Sidneja ili Melburna ka Srbiji preko Abu Dabija.

Kada doputuju u Srbiju, putnici će moći da koriste "Evro skaj pas" za putovanja širom Evrope, saopštila je kompanija, prenosi Fonet.

Da bi koristili "Evro skaj pas" putnici mogu da unapred kupe karte za naredne letove u obliku kupona, koje će zameniti za putovanja iz Beograda ka destinacijama u Evropi ka kojima Er Srbija leti direktno.

Ovaj proizvod će u početku biti dostupan gostima koji putuju iz Australije, ali će se postupno uvesti za kanadsko i američko tržište.

"Evro skaj pas" će učiniti da ova putovanja budu pogodna i ekonomična za putnike, naročito kada su na odmoru ili kada odluku o tome gde će da putuju donose u poslednjem trenutku", izjavio je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Kako je rekao, "Evro skaj pas" će doprineti i razvoju dolaznog turizma u Srbiji, jer će podstaći turiste da koriste aerodrom Nikola Tesla u Beogradu kao važnu tačku za svoj odmor.

Cene karata će se određivati na osnovu geografskih zona.

U zonu 1 će spadati regionalni letovi "Er Srbije" u blizini Beograda, u zonu 2 će spadati letovi "Er Srbije" van regiona koji se nalaze na manje od dva sata leta, a u zonu 3 spadaju letovi koji traju duže od dva sata.

Putnicima se preporučuje da overe svoj "Evro skaj pas" i da obezbede svoje karte u lokalnom predstavništvu "Er Srbije" ili kod ovlašćenih turističkih agencija.

"Er Srbija" je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. i leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod-šer partnerima i sa kompanijom "Etihad" ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.

"Er Srbija" trenutno ima flotu od deset uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се