Читај ми!

Nije ugrožena isporuka gasa Srbiji

Javno preduzeće "Srbijagas" saopštilo je da, i pored novonastale situacije i informacije da je obustavljena isporuka prirodnog gasa za Ukrajinu, u Srbiji obezbeđeno redovno i sigurno snabdevanje krajnjih kupaca tim energentom.

"Srbijagas" ističe da nije došlo ni do kakvog prekida u isporukama gasa za Srbiju.

Prema informacijama koje su do sada objavljene, može se zaključiti da će isporuke gasa preko Ukrajine za sve klijente ruske kompanije "Gasprom" u Evropi i Turskoj, biti nastavljene u punom obimu i u skladu sa ranije potpisanim ugovorima, a da se prekid isporuka odnosi samo na Ukrajinu.

JP "Srbijagas" je u stalnom kontaktu sa ruskim partnerima, kao i sa Energetskom zajednicom, a sve sa ciljem obezbeđenja redovnog i stabilnog snabdevanja tržišta Srbije prirodnim gasom, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи