Читај ми!

Novi pad rublje

Ruska rublja pala je za još tri odsto u odnosu na dolar, pošto su zapadni lideri najavili da će dodatno kazniti Rusiju zbog eskalacije borbi u istočnoj Ukrajini za vikend.

Za jedan dolar danas se umesto dosadašnjih 63,7, dobija 65,8 rubalja, dan posle granatiranja jugoistočnog ukrajinskog grada Marijupolja, gde je poginulo najmanje 30 civila, javlja AP, a prenosi Beta.

Zapadni lideri su objavili da će razmotriti nove sankcije Rusiji zbog, kako su naveli, njene podrške proruskim snagama na istoku Ukrajine, dok ruski zvaničnici za napad na Marijupolj krive ukrajinske snage.

Ruska rublja izgubila je prošle godine oko polovinu vrednosti zbog sankcija Zapada i pada cene nafte na svetskom tržištu.

Sankcije koje su EU i SAD uvele Rusiji isteći će ovog leta, ali je američki predsednik Barak Obama juče poručio u Nju Delhiju da će njegova zemlja sa evropskim partnerima raditi na "jačanju pritiska na Rusiju" posle poslednjih događaja u Ukrajini.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи