Читај ми!

Rođendanska akcija "Er Srbije"

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" saopštila je da, povodom proslave svog prvog rođendana, pokreće promotivnu akciju "Dva za jedan". Kompanija će ponuditi specijalne cene za povratne karte za dvoje koji putuju zajedno iz Beograda ka više od 35 destinacija.

Promotivne cene će moći da se iskoriste za putovanja između 28. oktobra 2014. godine i 5. juna 2015. godine, a karte će moći da se kupe tokom dugog rođendanskog vikenda, od petka 24. oktobra do ponedeljka 27. oktobra.

Cena povratne karte za dve osobe za putovanje do Banjaluke iznosi od 99 evra, za Varšavu od 159 evra, za Bukurešt, Budimpeštu, Istanbul, Skoplje i Sofiju od 169 evra.

Za putovanja do Podgorice i Tivta treba izdvojiti za povratno putovanje ze dvoje od 179 evra, za Sarajevo i Tiranu od 189 evra, odnosno do Atine, Rima, Ljubljane i Beča 199 evra.

Za Milano i Solun treba izdvojiti od 209 evra, za Štutgart 229 evra, za Brisel, Kopenhagen, Diseldorf, Frankfurt, Prag, Stokholm i Cirih od 259 evra.

U saopštenju se navodi da za putovanja do Amsterdama, Berlina i Larnake treba izdvojiti od 299 evra, do Londona, Moskve i Pariza od 349 evra, do Tel Aviva 359 evra, Bejruta 429 evra i do Abu Dabija od 499 evra.

Navedene cene uključuju sve takse, osim usluge za izdavanje karte, putovanja vikednom podležu doplati od 10 evra po osobi po pravcu.

Popust na decu i bebe se neće primenjivati, dodaje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво