Читај ми!

Sektorska saradnja za IPA fondove

Ministarka zadužena za evrointegracije Jadranka Joksimović sastala se sa direktorom Generalnog direktorata Evropske komisije za proširenje zaduženog za Srbiju Žanom Erikom Pakeom. Zvaničnici su razgovarali o programiranju pretpristupnih IPA fondova za 2015.

Jadranka Joksimović i Žan Erik Pade su se saglasili da je, radi efikasnije realizacije projekata, neophodno i unapređenje sektorske saradnje u planiranju i programiranju IPA fondova za 2015. godinu, prenosi Tanjug.

U svojstvu Nacionalnog IPA koordinatora (NIPAK), Joksimović je sa Pakeom načelno razgovarala i o mogućnosti da značajan deo sredstava bude usmeren i za socijalnu podršku paketu ekonomskih reformi.

Postignut je i načelni dogovor da se do kraja godine održi sastanak nacionalnih IPA koordinatora iz regiona na kome bi se razmatralo unapređenje realizacije projekata od regionalnog značaja, a koji bi se finansirali iz IPA fondova i drugih finansijskih instrumenata, zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво