Читај ми!

Novi Sad želi komercijalne letove

Novi Sad je zainteresovan da se sportski aerodrom na Čeneju koristi za komercijalne i kargo letove, rekao je član Gradskog veća za saobraćaj i puteve Nemanja Vukčević.

Vukčević je na javnoj raspravi u Skupštini grada o Nacrtu zakona o vazdušnom saobraćaju rekao da postoji ideja da se aerodrom niske kategorije koristi za komercijalne i kargo letove, prenosi Tanjug.

Naveo je i da taj projekat zahteva velika sredstva i rešavanje pravno-imovinskih pitanja.

Aero-klub "Novi Sad" je godinu i po dana u finansijskoj blokadi, iako bi trebalo da od Pokrajine svakog meseca, na ime Ugovora o prenosu prava korišćenja, dobija milion dinara za održavanje objekata, podsetio je portal 021.

Takođe, 2012. urađen je arhitektonski projekat prema kom bi do 2015. trebalo da bude izgrađen komercijalni aerodrom na Čeneju, ali taj projekat još nije pokrenut.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара