Читај ми!

Miodrag Kostić predsednik "Privrednika"

Vlasnik "MK Grupe" Miodrag Kostić izabran za predsednika Srpskog poslovnog kluba "Privrednik".

Skupština Srpskog poslovnog kluba "Privrednik" izabrala je vlasnika "MK Grupe" Miodraga Kostića za novog predsednika tog kluba.

Kostić je na tom mestu zamenio Branislava Grujića, a za članove Izvršnog odbora izabrani su Ivana Veselinović, Miodrag Babić, Vojin Lazarević, Slobodan Petrović, Goran Perčević i Nebojša Šaponjić.

U saopštenju se navodi da su novi članovi Srpskog poslovnog kluba "Privrednik" postali generalni direktor preduzeća "Napred" Dobroslav Bojović i predsednik odbora direktora "Centroproizvoda" Darko Bajčetić.

U saopštenju se navodi da sastav Nadzornog odbora Kluba nije menjan, odnosno da su reizabrani Dragoljub Vukadinović, Gojko Muhadinović i Ratko Zatezalo.

Skupština "Privrednika" je, kako se navodi, usvojila zaključak u kojem naglašava i da je tokom godine, kroz rad članova Kluba koji su istovremeno i članovi Nacionalnog saveta za privredni preporod, primetno poboljšana komunikacija privrednika sa Vladom Srbije, kao i da su privrednici predložili set mera ekonomske politike, koji ce omogućiti značajno popravljanje privrednog ambijenta u Srbiji.

Članovi su se dogovorili i da prate i aktivno doprinose kreiranju poslovnog ambijenta koji mora postati znatno atraktivniji za investiranje, dodaje se u saopštenju.

Klub će nastaviti sa humanitarnim aktivnostima, kao i sa podrškom državnoj politici na putu evropskih integracija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи