Читај ми!

Policajci pronašli koverat s novcem

Dvojica policajaca pronašli su na Autokomandi u Beogradu koverat u kome je bilo 650 evra i predali ga u policijsku stanicu na Voždovcu gde rade.

Policajci Saša Vuletić i Nebojša Jolović prilikom redovne kontrole pronašli su koverat sa 650 evra kod autobuskog stajališta na Autokomandi u Beogradu i predali ga u policijskoj stanici Voždovac gde rade, saopštio je Sindikat srpske policije.

"Kolega Nebojša Jolović i ja obilazili smo službenim automobilom autobusko stajalište na Autokomandi. To mesto posebno nam je važno jer se često dešavaju džepne krađe,  želeli smo polako da opserviramo teren i pogledamo da li na stanici ima sumnjivih lica", izjavio je Vuletić.

Tokom vožnje Jolović je zapazio koverat na kolovozu, zaustavili smo službeno vozilo i u kovertu pronašli 650 evra, rekao je Vuletić.

"S obzirom da ne znamo čiji je novac, predaćemo ga u policijskoj stanici na Voždovcu, gde i radimo", naveo je Vuletić.

Sindikat srpske policije navodi da je Nebojša Jolović oženjen, ima dvoje dece i živi u prinudnom smeštaju u objektu Policijske ispostave Beli potok, u kućici koja je pred rušenje.

Saša Vuletić u policiji radi desetak godina, prognano je lice sa Kosova. oženjen je, otac troje dece živi u Jagodini kao podstanar, svakog dana na posao putuje u Beograd.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво