U interesu svih koji su protiv

Član Jednistvene Srbije Radiša Urošević kaže da je dao ostavku na mesto člana Upravnog odbora PTT-a “u interesu svih koji su bili protiv njega”.

Pevač narodne muzike i funkcioner Jedinstvene Srbije Radiša Urošević potvrdio je u izjavi Tanjugu da je podneo neopozivu ostavku na mesto člana Upravnog odbora PTT-a i naveo da je to učinio "u interesu svih koji su bili protiv njegovog imenovanja i sumnjali u njegove kvalitete".

"Posle negativne kampanje pisanih i elektronskih medija povodom mog imenovanja na funkciju člana Upravnog odbora PTT-a odlučio sam da podnesem ostavku jer meni lično, ali i stranci kojoj pripadam -Jedinstvnoj Srbiji, funkcije nisu prioriteti, niti meni ona nešto znači", rekao je Urošević.

Pevač je naglasio da je razlog da podnese neopozivu ostavku i taj što ne želi da omalovaži ono što je godinama stvarao.

Ne želeći da komentariše imanovanja drugih članova Upravnih odbora u preduzećima, Urošević ističe da je uspešan porodičan čovek iza koga stoji više od 30 godina poštenog i odgovornog rada.

Urošević, koji je za člana Upravnog odbora preduzeća PTT imenovan 14. oktobra, rekao je i "da su mnogi očigledno od njega očekivali mnogo".

Ostavka Uroševića usledila je posle brojnih pisanja medija da on nema potrebne kvalifikacije. Prema pisanju Blica, pevač je tvrdio da nije potpuno neupućen u telekomunikacije, jer njegov sin ima radio-stanicu.

Blic piše i da je Urošević bio jedan od osumnjičenih u aferi "Indeks", jer je urgirao za izvesnu studentkinju. Uroševićevo pojavljivanje pred sudom u Smederevu, po toj optužbi, zapamćeno je kao "izuzetno neformalno", zato što je, između ostalog, slao poljupce novinarima.

Večernje novosti pisale su da Urošević nema kvalifikacija, niti znanja o funkcionisanju "Pošta Srbije" i da ima završenu Srednju školu učenika u privredi.

"Pored pevanja imam i drugi biznis, jer prodajem poljoprivredne mašine. Želim da učim i detaljno ću se pripremiti za svaku sednicu", rekao je Urošević, a prenele su Večernje novosti.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво