Nestala tabla sa Pajtićevim imenom

Table sa imenom predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića, koja je postavljena na saniranom Vinogradskom mostu u Vrbasu, od jutros nema.

Na prilazu Vinogradskom mostu u Vrbasu iz pravca Novog Sada nestala je tabla sa imenom predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića, koja je, prošle nedelje, postavljena na saniranom mostu.

Direktor Javnog preduzeća Direkcije za izgradnju u Vrbasu Davor Krmpot kratko je izjavio za Televiziju Bačka da je Direkcija jutros dobila informaciju da je tabla oštećena i da je odlučila da je skloni, kako više ne bi bila predmet medijskog spekulisanja.

Međutim, agenciji Beta u policiji je rečeno da su obavešteni da je tabla nestala i da tragaju za počiniocima.

Premijer Pajtić je izjavio da bi na tablama trebalo da budu imena neimara i arhitekata, posle čega je molio da se njegovo ime ne stavlja, jer živim ljudima tamo nije mesto. On je dodao da političari ne ulažu svoj novac, već javni, iz budžeta.

Iz javnog preduzeća u Vrbasu, posle napisa u medijima, javnim saopštenjem izvinili su se Pajtiću, jer, kako kažu, nisu znali da će tekst na tabli tako biti protumačen u medijima.

Pokrajinski premijer, pre nešto više od nedelju dana, taj most svečano je predao na upotrebu pešacima i vozačima.

Na tabli je pisalo: "Sanirani drumsko-betonski most predao je na upotrebu građanima Vrbasa predsednik Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine dr Bojan Pajtić."

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара