Читај ми!

Dodeljeni ključevi stanova pripadnicama službe bezbednosti u Kraljevu

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić dodelio je ključeve novoizgrađenih stanova pripadnicima službi bezbednosti u Kraljvu. Gašić je istakao da je to još jedan dokaz da Srbija ispunjava svoja obećanja i brine o zaslužnima za njenu sigurnost i mir, kao i bezbednost svih građana.

Bratislav Gašić na ceremoniji uručenja ključeva 18 stanova pripadnicima MUP-a, odbrane i pravde, kao i Bezbednosno-informativne agencije i boračke i invalidske zaštite Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, istakao je je da je rešeno  stambeno pitanje jedna od osnovnih ljudskih potreba.

"Ovo je jedan od najvažnijih dana u životu svakog od vas. Zato sam danas ponosan, jer osećam vašu radost i spokoj, jer ćete konačno vaš i život vaših porodica nastaviti bezbrižno u sopstvenom domu", rekao je Gašić, prenosi se u saopštenju MUP-a.

Naglasivši važnu ulogu predsednika Srbije i srpske vlade u realizaciji projekta izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti po povoljnim uslovima, ministar je rekao da je taj projekat deo u nizu napora odgovorne politike države koja je usmerena ka podizanju ugleda, ekonomskog statusa i dostojanstva svih pripadnika službi bezbednosti.

"Srbija je zemlja vođena odgovornom politikom socijalne pravde, mira i ekonomskog razvoja. Dokazali smo da možete da se oslonite na svoju državu Srbiju. Da joj verujete. Jer državu čine pre svega ljudi, a onda i njene institucije. Svi vi, posvećeni ste pozivu koji ste odabrali. Srbija zna da može da se osloni na vas", poručio je ministar.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić zahvalio se Vladi Srbije i predsedniku Vučiću, zahvaljujući kojima je u Ribnici izgrađena i nova zgrada osnovne škole, rekonstruisana ambulanta, a uskoro počinje i izgradnja novog vrtića.

"To je dokaz da Vlada, predsednik brinu o našoj deci, o ljudima koji štite naš ustavni poredak i vode računa o bezbednosti države", istakao je gradonačelnik Kraljeva.

Pripadnica PU u Kraljevu Marija Vesković zahvalila se na pruženoj prilici da svojoj porodici i sebi obezbedi siguran krov nad glavom u Kraljevu, gradu u kojem živi i radi.

"Kada rešavate stambeno pitanje, rešavate verovatno jedan od najvećih izazova u životu. To sam i ja danas učinila kada sam preuzela ključeve i velika mi je čast što mi ih je lično uručio ministar unutrašnjih poslova" rekla je Vesković, koja je 12 godina pripadnik MUP-a.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво