Читај ми!

Firefly o tvrdnjama iznetim u medijima

Produkcijska kuća Firefly oglasila se saopštenjem povodom informacija o svom poslovanju koje su iznete u medijima.

U saopštenju se tvrdi da je u javnost izašlo puno netačnih informacija, insinuacija i konstrukcija u vezi sa poslovanjem produkcije Fireflu.

Kako se navodi, od svog osnivanja do današnjeg dana, produkciju Firefly nije angažovao RTS ni u jednom domenu, pa ni kao spoljna ili izvršna produkcija, te samim tim nema, niti je bilo, ikakvog osnova za plaćanja RTS-a produkciji Firefly, niti Firefly na bilo koji način prihoduje od RTS-a.

Zbog iznošenja neistinitih tvrdnji i narušavanja ugleda firme i njenih zaposlenih, kao i direktorke firme Ivane Miković, podnećemo tužbe protiv svih koji su i koji budu iznosili netačne informacije u vezi s poslovanjem produkcije Firefly, dodaje se.

Iz kompanije napominju da se do sada nisu oglašavali jer, kako se kaže, nije želela da učestvuje u ponižavanju naše industrije.

Firefly je jedna od najuglednijih produkcija u regionu i trenutno, pored Srbije, posluje sa još tri zemlje na razvoju i produkciji igranog programa.

Pored produkcije igranog programa, što je samo jedna grana delatnosti, Firefly razvija i druge poslove u domenu audio-vizuelnih dela.

Serije naše produkcije prikazuju se na domaćim (Fest, FAF) ali i na velikim svetskim festivalima u Berlinu, Kotbusu, Brnu, Motovunu, Sarajevu, Klužu, Minhenu, Lilu.

Naslovi produkcije dobitnici su više nagrada na međunarodnim festivalima u nekoliko kategorija, od toga tri za najbolju dramsku seriju.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи