Читај ми!

Nastavak saradnje pravosudnih institucija Srbije i Francuske

Potpredsednik pariskog Tribunala za organizovani kriminal i predsednik za istragu, boravili su u četvorodnevnoj radnoj poseti Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

Na sastancima koji su održani u prethodna četiri dana tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić i potpredsednik pariskog Tribunala za organizovani kriminal razgovarali su i razmenjivali saznanja i iskustvo u vezi sa konkretnim budućim predmetima tužilaštva u Beogradu, saznaje RTS.

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić je sa potpredsednikom Tribunala i predsednikom za istrage imao sastanke na kojim je analizirana mogućnost dalje saradnje na gonjenju učinioca kriminalnih dela u vezi sa organizovanim kriminalom.

Poseta glavnih ljudi francuskog pravosuđa, dela koji aktivno vodi borbu protiv organizovanog kriminala, nastavak je saradnje koja je uspostavljena prethodnih godina, a koja je do sada rezultirala rešavanjem brojnih prekograničnih slučajeva organizovanog kriminala i hapšenjem pripadnika tih grupa.

Najvažniji deo saradnje francuskih i srpskih tužilaca i sudija je razmena informacija o podacima aplikacije "Skaj" i iskustva radne grupe francuskog pravosuđa za "Skaj".

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво