Читај ми!

Đedović: Zahtevi meštana Krivelja opravdani, hitni i imaju punu podršku ministarstva

Ministarstvo rudarstva i energetike intenzivno radi na rešavanju problema meštana MZ Krivelj, čije je naselje ugroženo rudarskim aktivnostima, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović posle sastanka sa predstavnicima MZ Krivelj, predstavnicima kompanije "Srbija Ziđin Koper" i gradonačelnikom Bora Aleksandrom Milikićem, saopšteno je iz Ministarstva.

Dubravka Đedović je izjavila da su zahtevi meštana u potpunosti opravdani, hitni i imaju punu podršku Ministarstva.

"Svim domaćinstvima mora se pružiti pravo i prilika za preseljenje i neophodno je da prva faza rešenja stambenog pitanja najugroženijih domaćinstava počne što je moguće pre. Dok se problem u potpunosti i trajno ne reši, nužno je da kompanija obnovi i sanira infrastrukturu oštećenu radom teške rudarske mehanizacije. Zadovoljna sam što razgovori idu u pravom smeru i što smo već na prvom zajedničkom sastanku ostvarili pomak u brojnim otvorenim pitanjima", poručila je Đedovićeva.

Podsetila je da su ona i njeni saradnici u poslednjih nekoliko dana imali više odvojenih razgovora sa meštanima, predstavnicima lokalne samouprave i kompanije "Srbija Ziđin Koper", kao i da su predstavnici Ministarstva prošle nedelje prisustvovali zboru meštana u Krivelju.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво