U dvadesetoj i diploma i posao

U dvadesetoj godini, Beograđanka Nina Kršljanin stekla diplomu Pravnog fakulteta sa prosečnom ocenom deset. Postala najmlađi diplomac Univerziteta u Beogradu, a sada je i saradnik u nastavi na tom fakultetu.

Za razliku od većine svojih vršnjaka, Nina Kršljanin je sa dvadeset godina diplomirala na Pravnom fakultetu. To i činjenica da joj je prosečna ocena tokom studiranja 10 pomoglo je Nini da postane i saradnik u nastavi na predmetu Nacionalna istorija država i prava.

Nina smatra da je ključ uspeha, pre svega, vredan rad i da se zbog toga ne mora žrtvovati sav privatni život.

"Ja sam za vreme studija imala sasvim dovoljno vremena i da se zabavljam i da se bavim i svojim hobijima, prosto treba redovno i vredno raditi, a ne počinjati vredno raditi tek nekoliko dana pred ispit", kaže Nina.

Profesori je uglavnom znaju iz studentskih dana i sa njima ima dobre odnose. Većini njih je, kaže, zahvalna za svoj uspeh.

Na osnovu jednogodišnjeg iskustva držanja vežbi kaže da oni koji žele da steknu pravo znanje, uglavnom sami znaju kako da se postave i prema nastavnicima i prema predmetu.

Rođena Beograđanka, i osnovnu i srednju školu završila je u školi pri ambasadi Ruske federacije u Beogradu.

Na Pravnom fakultetu gde je završila osnovne i master studije, kreće i u osvajanje doktorata. Nada se da će tu i ostati.

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи