Читај ми!

Telo Muamera Zukorlića ekshumirano i preneto na obdukciju

Telo bivšeg predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića ekshumirano je i preneto na obdukciju šest meseci posle smrti, zbog sumnje porodice da je otrovan.

Ekshumacija tela potpredsednika Narodne skupštine Srbije i nekadašnjeg predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića obavljena je bez prisustva javnosti i medija zbog propisa pravosudnih organa, tako da su svi prilazi koji vode prema grobu pod kontrolom policije.

Viši sud u Novom Pazaru odlučio je da ekshumaciju i obdukciju obavi međunarodni stručni tim eksperata sudske medicine iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hamburga. Proces će nadgledati i Državno tužilaštvo Bosne i Hercegovine.

Usame Zukorlić, sin pokojnog Muamera Zukorlića, predao je 11. aprila Republičkom javnom tužilaštvu laboratorijske nalaze koji, kako je ranije rekao, pokazuju visoku verovatnoću da njegov otac nije umro prirodnom smrću, već da je otrovan teškim metalima ili hranom.

Posle obdukcije, po odluci porodice, telo Muamera Zukorlića sahranjeno je u dvorištu Altun Alem džamije, nakon poslepodnevne molitve. Nakon sahrane, građani su mogli da obiđu grobno mesto.

Zukorlić je preminuo iznenada 6. novembra 2021. godine, u 51. godini. Kao uzrok smrti tada je naveden srčani udar.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво