Читај ми!

U nedelju ujutru deo Beograda bez struje – koje ulice su na spisku

Javno preduzeće Elektromreža Srbije (EMS) saopštilo je da će u nedelju ujutru od 5 do 10 sati biti isključena četiri dalekovoda 220 kilovolti (kV), između TS Beograd 5 (na Bežanijskoj kosi) i TS Obrenovac, koji služe za snabdevanje znatnog dela potrošača na području Novog Beograda i šire.

Isključenje dalekovoda neophodno je radi izvođenja radova na izgradnji dvostrukog, umesto postojećeg jednostrukog dalekovoda 110 kV između TS Beograd 5 – čvor TS Beograd 9, s ciljem razvoja prenosne mreže, navodi se u saopštenju.

"Da bi redukcija konzuma bila što manja pomenuto isključenje biće sprovedeno u ranim jutarnjim satima, kada je potrošnja i najmanja", dodaju u saopštenju.  

Ističu da se svi radovi koje Elektromreža Srbije AD izvodi sprovode na osnovu prethodno urađenog eleborata, i o njima je u predviđenom roku obaveštena i Elektrodistribucija Srbije.

Kompletan spisak lokacija koje će ostati bez napajanja električnom energijom možete pronaći na sajtu Elektrodistribucije Srbije, u delu "Planirana isključenja".

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво