Prva turistička kartica u Srbiji

Predstavljena prva turistička kartica u Srbiji koja turistima iz zemlje i inostranstva, kroz sistem "VisitSerbia Card" prvi put omogućuje značajne popuste na veliki broj usluga.

Na Sajmu turizma u Beogradu predstavljena je prva turistička kartica u Srbiji koja turistima iz zemlje i inostranstva, kroz sistem "VisitSerbia Card" prvi put omogućuje značajne popuste na veliki broj usluga, ali i popuste za kupovinu i besplatne ulaske u ustanove kulture.

Kartica za sada omogućava popuste za 16 muzeja u Beogradu, Beo zoo vrt, Narodnu opservatoriju na Kalemegdanu, Galeriju i radionicu Beogradske tvrđave, Pozorište na Terazijama, kao i šest restorana i tri rakija bara.

Turisti koji poseduju karticu imaće popust i u dve prodavnice suvenira, ali i popuste na krstarenja Dunavom i Savom, "Megelanove" jednodnevne izlete, letove balonom i iznajmljivanje automobila.

"VisitSerbia Card" i prateća brošura dizajnirani su tako da turistima obezbede sve neophodne informacije, kontakte, fotografije i podatke o visini popusta koje ostvaruju kao vlasnici kartice.

Prvo izdanje "VisitSerbia Card" biće besplatno, a tokom promotivnog perioda turisti će popuste ostvarivati samo na osnovu brošure. To znači da turistima neće biti potrebna kartica da ostvare pravo na privilegije, već će to ostvarivati putem kupona sa "VisitSerbia Card" brošure.

Sistem turističkih kartica poseduju sve razvijene turističke destinacije, a na taj način podstiče se turistička vanpansionska potrošnja i tako povećava ukupan prihod.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво