Читај ми!

Ustanove socijalne zaštite produžile radno vreme zbog niskih temperatura

Zbog niskih temperatura produženo je radno vreme ustanovama socijalne zaštite. Centar za beskućnike u Solunskoj broj 14 u Beogradu radiće od 11 do 14 časova uključujući i vikende, rekla je sekretar Crvenog krsta Stari Grad Nevena Živić.

Dnevni prihvatni centri za beskućnike veoma su neophodni kada su ovako niske temperature. Zaposleni su produžili radno vreme i povećali kapacitete kako bi prihvatili sve one kojima je to neophodno. 

Sekretar Crvenog krsta Stari Grad Nevena Živić rekla je za RTS da su povećali kapacitete u smislu radnog vremena i Centar će raditi od 11 do 14 časova uključujući i vikende što do sada nije bio slučaj.

"Tako će sva lica bez krova nad glavom moći i subotom i nedeljom moći da dođu u naš centar i da dobiju obrok, da se sklone sa zime i ako im je potrebno nešto od garderobe", navela je Živićeva. 

Apelovala je na građane da ako zateklu neko lice bez krova nad glavom mogu da ga upute na adresu Solunska broj 14 koja se nalazi u Opštini Stari Grad i sve informacije mogu da dobiju kontaktirajući Crveni krsta Stari Grad i Crveni krst Beograd.

Dodala je da što se tiče polovne garderobe za sada imaju, ali nikada nije na odmet topla garderoba koju građani mogu odneti u Solunsku 14.

"Crveni krst Beograda i Palilule su napravili vodič za sva lica bez krova nad glavom", navela je Živićeva. 

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи