Читај ми!

Iz Niša pet novih redovnih i dve sezonske linije "Er Srbije", let i do Beograda

Sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu od ove nedelje pet novih linija koje je uvela kompanija "Er Srbija", među njima i let od Niša do Beograda.

Jedna od redovnih linija je ona put Istanbula koja je već krenula u utorak i na toj liniji biće dva leta nedeljno. Pored toga leteće se i do Kelna, Dizeldorfa, Ljubljane i Beograda.

Kada je reč o sezonskim linijama, biće obnovljena linija do Tivta koja se pokazala kao vrlo ekonomična, a biće uvedena i sezonska linija do Atine.

Za javnost je najzanimljiviji let od Niša do Beograda, a ova linija je pre svega uvedena za putnike koji će od Niša preko Beograda moći da stignu do najvećih svetskih metropola poput Njujorka i Moskve.

"Let će izgledati tako što će se na niškom aerodromu vršiti čekiranje do Beograda odnosno krajnje destinacije. Tačnije prtljag će ići do krajnje destinacije, dok će putnici morati da prođu pasošku kontrolu u Beogradu. Letovi su dobro pozicionirani u jutarnjem talasu tako da će moći da se konektuju ka onim aerodromima odnosno gradovima kao što je Pariz, Moskva, Loindon. Očekivano trajanje leta od Niša do Beograda je oko 32 minuta", objašnjava direktor Aerodroma "Srbije" Mihajlo Zdravković.

Dok "Er Srbija" uvodi nove linije neke kompanije privremeno suspenduju svoje letove iz Niša – "Rajan er" je suspendovao tri, a "Viz Er" dve linije.

Zbog toga je važno da se građani pre nego što se odluče za putovanje prvo dobro informišu koje linije su aktivne.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво