Vulin: Posao za decu poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uručio je deci poginulih i ranjenih pripadnika tog Ministarstva, rešenja i pisma dobrodošlice o prijemu u radni odnos. Istakao je, da je uspomena na njihove majke i očeve vredna zahvalnosti, kao i da nijedna žrtva koja je podneta za majku Srbiju nije nezapamćena.

Prilikom uručenja deci poginuli i ranjenih pripadnika MUP-a rešenja o zaposlenju, Aleksandar Vulin je poručio da nijedno dete palog i ranjenog borca neće ostati bez prilike da svoj život nastavi da gradi u MUP-u, i da ih nikada neće ostaviti same i zaboravljene.

"Draga deco, niste vi postali deo porodice Ministarstva unutrašnjih poslova zato što za vas nije bilo mesta ni u jednom drugom ministarstvu, ili u nekom drugom poslu. Zato što ste dobri, vredni i čestiti ljudi, zato što kao što smo bili ponosni i kao što jesmo ponosni na vaše očeve i vaše majke, tako smo ponosni i na vas. Vi ste se za ovo izborili, vi ste ovo zaslužili", istakao je Vulin.

Naglasio je da je uspomena na njihove majke i očeve vredna zahvalnosti, kao i da "nijedna žrtva koja je podneta za majku Srbiju nije nezapamćena".

Ukazao je da nijedno dete palog borca, niti ranjenog neće ostati bez prilike, i bez šanse da svoj život nastavi da gradi i radi u MUP-u.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova vodi računa o svojima, mi naše ne zaboravljamo. I kada nisu više sa nama, oni su sa nama. Žive kroz vas, sećamo ih se kroz vas, radujemo se njihovom oporavku kroz vas", poručio je ministar.

Martina Ratković, zaposlena u Odeljenju za vanredne situacije MUP-a u Novom Pazaru zahvalila se Aleksandru Vulinu u ime svih srodnika.

"Prijemom u radni odnos pokazali ste nam na konkretan način odgovornu brigu o nama i našim porodicama i da dela i podvizi naših očeva i majki nisu i neće nikad biti zaboravljeni", poručila je Ratković.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи