Читај ми!

Vulin: Postoje određena saznanja, učinićemo sve da nađemo Mateja Periša

Ministarstvo unutrašnjih poslova će učiniti sve da pronađe nestalog Splićanina Mateja Periša, poručio je ministar Aleksandar Vulin i naveo da postoje određena saznanja o nestanku 27-godišnjeg mladića, ali da će konačan ishod prva saznati njegova porodica.

"Ako se potvrdi dobro i loše, prvo će porodica saznati šta god da je, a tek onda javnost. Nije to medijska senzacija", rekao je Aleksandar Vulin za TV Pink i dodao da se neće odustati od potrage.

Ukazao je, međutim, da je nestanak mladića kasno prijavljen, ali da su sve kamere proverene i da svi operativci rade svoj posao.

"Onog trenutka kada smo dobili prijavu, prepoznali smo koliko je to značajno, jedan mladi život je ugrožen", istakao je Vulin.

Ministar je rekao da su operativci razgovarali sa mladićevim ocem Nenadom Perišem više puta, kao i sa njegovim prijateljima, konobarima, obezbeđenjem iz klubova, te da Žandarmerija sa svojim roniocima istražuje teren.

Dodao je da se isključuje sukob unutar kluba i da ne želi ništa više o tome da govori.

Nestanak Splićanina Mateja Periša MUP-u je prijavio njegov prijatelj 31. decembra u 18 časova. Periš je došao u Beograd na doček Nove godine.  

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво