Читај ми!

Fondacija Novak Đoković dobila nagradu za etiku na festivalu u Milanu

U Muzeju Adi Dizajn u Milanu održan je Festival Etike 2021. Festival je organizovalo Udruženje Plana, čiji je cilj isticanje rada kompanija i fondacija kao i upoznavanje javnosti sa inicijativama i osobama koje rade na očuvanju planete i na međuljudskim odnosima na društvenom, urbanom, kulturnom i etičkom planu. Fondacija Novaka Đokovića dobila je nagradu za podršku edukacije dece u Srbiji.

Dodeljene su i dve važne nagrade za zalaganje u polju etike: Etico Ethical Award i Etika u društvu i na poslu. Prvu nagradu je dobila Fondacija Novaka Đokovića za podršku edukacije dece u Srbiji.

Serđo Kosta, koji je osnovao Udruženje Plana 1977. godine, izjavio je da je Novak Đoković opravdano izostao, s obzirom na to da igra ATP u Torinu, ali da mu je poslao pismo u kome se zahvaljuje u ime čitave Fondacije.

Kosta je veliki fan Đokovića ne samo kao sportiste, nego i kao čoveka koji poklanja veliku pažnju onima kojima je pomoć potrebna i koji vrlo često ne želi da reklamira ni da javno priča o podršci i pomoći koju pruža onda kada je najteže.

Novak je za vreme prvog talasa pandemije kovida 19 donirao Bergamskoj bolnici veliku novčanu pomoć, a o tome nije nikoga ni obavestio.

Generalni konzul Republike Srbije Radmila Selaković primila je nagradu u ime Fondacije Novak Đoković.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво