Читај ми!

Nagrade najboljim polaznicima policijske obuke i studentima Kriminalističko-policijskog univerziteta

Najboljim polaznicima Centra za osnovnu policijsku obuku i najboljim studentima Kriminalističko-policijskog univerziteta na svečanoj ceremoniji su uručene novčane nagrade. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je poručio studentima i polaznicima obuke da su izabrali častan posao pun odricanja gde će ispred sebe uvek morati da stave druge, a ispred svojih najmilijih svoju zemlju i profesiju.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin na ceremoniji uručenja novčanih nagrada najboljim polaznicima Centra za osnovnu policijsku obuku i najboljim studentima Kriminalističko-policijskog univerziteta je rekao da je "služiti Srbiji, služiti narodu, služiti idealu pravde nagrada sama po sebi", saošptio je MUP.

Vulin je mladim studentima KPU i polaznicima COPO poručio da su izabrali častan posao pun odricanja gde će ispred sebe uvek morati da stave druge, a ispred svojih najmilijih svoju zemlju i profesiju.

"Izabrali ste posao zbog koga ćete često propustiti rođendane vaše dece, nećete biti sa njima u onim najlepšim trenucima, koji su nenadoknadivi. Izabrali ste poslove u kojima ćete biti spremni da žrtvujete svoj život i svoje zdravlje, često za sasvim nepoznate ljude, žrtvovaćete svoje vreme, nekada i život za ljude koji zaslužuju takvu žrtvu, ali i za ljude koji takvu žrtvu ne zaslužuju, izabrali ste da svoj život poklonite svojoj državi i svom narodu i idealu istine, idealu pravde", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Dvadeset polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku i dvadeset studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta danas su dobili poklon vaučere koje su, za njih, obezbedili privredno društvo "Signal MG" i "Globos" osiguranje.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво