Читај ми!

Dobitnica stana: Prvi put nisam gledala izvlačenje, kroz glavu mi je prošlo – meni je oktobar srećan mesec

Stanica Smiljković iz Sremčice, dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi 2021", kaže da prvi put nije gledala izvlačenje i da su svi ukućani donosili po neki račun, a najviše su skupili ona i suprug.

U četvrtom jesenjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dvoiposoban stan u naselju Zemunske kapije dobila je Stanica Smiljković iz Sremčice.

U domu Smiljkovića raduje se dobitnica, a u radosti prednjači unučad.

Stanica kaže da prvi put nije gledala izvlačenje, jer je obavljala poslove u kuhinji.

"Prvi put nisam gledala, ne znam šta mi je bilo. Rekla sam suprugu - večeras nemoj da zaboraviš da gledamo", priča Smiljkovićeva.

"Bila mi je neka mučnina i onako mi je kroz glavu prošlo - meni je oktobar mesec srećan, možda ću imati sreću da me izvuku za stan. Samo mi je prošlo kroz glavu", kaže Stanica.

Iako su joj, dodaje, svi ukućani donosili po neki račun, najviše su skupili ona i suprug, uglavnom kada idu u prodavnicu.

Ima dve ćerke i sedmoro unučića, i kaže da će se dve sestre dogovoriti ko će u stan. "Kako se one dogovore, ja se tako slažem", ističe Smiljkovićeva.

U izvlačenju je dodeljeno i pet automobila "fijat 500L", koji idu u Trgvište, Bečej, Zaječar, Paraćin i Beograd. U konkurenciji je bilo gotovo 11 miliona koverata sa fiskalnim računima.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се