Читај ми!

Čestitke povodom Vaskrsa

Povodom Vaskrsa, patrijarhu Porfiriju, sveštenstvu i vernicima stižu čestitke brojnih zvaničnika.

Povodom predstojećih vaskršnjih praznika, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević prisustvovala je manifestaciji "Uskršnje čarolije" u Ustanovi za decu i mlade "Sremčica".

Kisić Tepavčević je izrazila zadovoljstvo da radosne predpraznične trenutke provodi sa decom i zaposlenima u ovoj ustanovi gde se oseća prava porodična atmosfera.

"Kada vidim osmehe na licima dece i zaposlenih, to zaista ide u prilog tome da svi oni zajedno funkcionišu kao porodica, što predstavlja pravi model ponašanja kojim se ovoj deci pruža toplina doma", rekla je ona i dodala da Ustanova "Sremčica" predstavlja primer uspešnog rada i organizovanja.

"Proslavite ovaj veliki hrišćanski praznik u miru, blagostanju i sreći, u krugu svoje porodice. Važno je da zajedništvom, slogom i strpljenjem prebrodimo izazove koji su pred nama. Uz najbolje želje čestitam vam Vaskrs. Hristos vaskrse", napisao je Ružić.

Čestitku je uputio i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić.
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao je predstojeći Vaskrs patrijarhu  Porfiriju, sveštenstvu i svim vernicima.

"U ime Pokrajinske vlade i u svoje lično ime, Vama i svim vernicima, sa osećanjem duboke smirenosti i udivljenosti pred tajanstvenim činom vaskrsenja Bogočoveka Hrista, želim srećan Praznik nad praznicima", naveo je Mirović.

"Neka radost i vera Vaskrsa ispune vaše domove i srca ljubavlju, toplinom i dobrim zdravljem", naveo je Mirović u čestitki, uz tradicionalni pozdrav Hristos Vaskrse!

Vaskrs je čestitatao i predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor.

"Neka najveći hrišćanski praznik osvetli srca dobrotom, verom u pobedu i snagu života, ljubavlju i snagom. Želim vam da uskršnje praznike provedete u dobrom zdravlju i blagostanju, da čuvate sebe i svoje najmilije", poručio je Pastor.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimovića čestitao je  Uskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu i pravoslavnom narodu.

 

"Neka vaskršnji pozdrav Hristos Vaskrse pronese ljubav, veru i nadu. Vaskrsenje Hristovo neka nam donese razumevanje, međusobno uvažavanje i mir. U ime poljoprivrednika Srbije i u svoje lično ime želim Vam dobro zdravlje i svaku sreću", naveo je Nedimović u čestitki patrijarhu.

 

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво