Читај ми!

Seminar dizajna i brendiranja - šta je studentima ostavilo najjači utisak

Udruženje studenata tehnike Evrope organizuje seminar dizajna i brendiranja pod nazivom "Best dizajn vik". Jedanaestu godinu za redom akademci stiču znanja o grafičkom dizajnu, veb dizajnu, digitalnoj fotografiji.

Na Seminaru dizajna i brendiranja, ove godine akademci su sticali znanje i o video montaži.

"Mnogo je bilo bitnije da stvorimo neki osećaj koji će nas voditi tokom video montaže. Na primer, da uskladimo video i zvuk ili video i pesmu. A što se tiče samog korišćenja programa, to smo naravno dobro naučili i mislim da imamo dobru osnoviu da sami dalje napredujemo", kaže Strahinja Nikolić", kaže student ETF-a.

Većina je ovde prvi put.

"Mi smo pretežno prva dva-tri dana tokom radionica, učili neke tehničke stvari što se tiče fotografije, a potom smo radili u studiju i rad sa manekenkama i modelima je nešto što je na mene ostavilo najjači utisak", navodi Anđela Mihajlović, student FON-a.

Radionice su namenjene studentima i privatnih i državnih univerziteta. Cilj projekta je da se obezbedi besplatno usavršavanje akademaca.

"Bilo je mnogo prijava. Ali na žalost, zbog epidemiološke situacije morali smo da prepolovimo broj učesnika. Tako da za svaku radionicu smo imali po petnaest učesnika. Jako je veliko intersovanje bilo, posebno za digitalnu fotografiju i video editing", kaže  Milica Sudar, glavni organizator "Best dizajn vika".

Ovo je još jedan projekat Besta, međunarodne studentske organizacije koja akademcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta od 1989. godine pruža komplementarno obrazovanje i podršku u započinjanju karijere. Lokalna grupa Best Beograd osnovana je 2003. godine.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво