Mocart preuzeo Ronaldovu traku, Sektor za vanredne situacije pokreće akciju za pomoć malom Gavrilu

Sektor za vanredne situacije od ponedeljka pokreće svoju akciju za pomoć malom Gavrilu, rekao je prilikom razmene čeka i kapitenske trake fudbalera Kristijana Ronalda Đorđe Vukićević, pripadnik Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd.

"Jedan život pokušavamo da spasemo i nadamo se da ćemo uspeti u tome. Uveren sam da ćemo prikupiti što više sredstava", naglasio je Vukićević, saopštio je  MUP.

Đorđe Vukićević je na fudbalskoj utakmici Srbija - Portugal na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, pronašao Ronaldovu kapitensku traku koju je portugalski reprezentativac bacio, i stavio je na aukciju kako bi prikupio novčana sredstva za lečenje šestomesečnog dečaka.

Kompanija "Mocart" je pobedila na licitaciji i otkupila kapitensku traku za 7.500.000 dinara, a novac će biti uplaćen za lečenje malog Gavrila.

Primopredaji ispred zgrade Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd prisustvovali su generalni direktor kompanije "Mocart" Slobodan Prodanović sa saradnicima, kao i predstavnici Sektora za vanredne situacije na čelu sa Lukom Čaušićem, v. d. pomoćnikom ministra unutrašnjih poslova i načelnikom Sektora za vanredne situacije.

"Kompanija "Mocart" odlučila je da pomogne da se skupi novac za lečenje malog Gavrila, za koga je poslednjih dana čuo ceo svet, ali i upoznao Đorđa, koji je mnogo učinio za dečaka", rekao je Slobodan Prodanović.

Prema njegovim rečima, kompanija "Mocart" će kao društveno-odgovorna kompanija nastaviti da pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

"Mi smo pobedili na licitaciji i omogućili Gavrilu da bude pobednik, a Đorđe je pobednik van konkurencije", istakao je Prodanović.

 

 

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво