Читај ми!

Donacije opštini Medveđa

Opštini Medveđa stigla je donacija Rusko-srpskog humanitarnog centra u vidu dva agregata, kao pomoć za porodice koje su više od 10 dana bez struje.

Na sastanku sa predstavnicima ovog centra bilo je reči o trenutnoj situaciji i šteti koja je usled ledenih kiša prouzrokovala oštećenje na elektromreži na 70 procenata teritorije opštine.

Rusko-srpski humanitarni centar pomaže u kriznim situacijama na celoj teritorije Republike Srbije u oblasti humanitarnog reagovanja u vanrednim situacijama, sprečavanja elementarnih nepogoda i tehnoloških havarija i uklanjanja njihovih posledica.

Bogatić donirao 25 tona brašna

Opština Bogatić donirala je 25 tona brašna Medveđi kako bi ublažila lošu situaciju meštana, pogođenih vanrednom situacijom u prethodnih dve nedelje.

Na radnom sastanku u kabinetu predsednika opštine Medveđa, održan je radni sastanak sa predsednikom opštine Bogatić Milanom Damnjanovićem, koji je posetio Medveđu sa svojim saradnicima.

Nakon sastanka pristupilo se potpisivanju Sporazuma o saradnji i razumevanju između Opštine Bogatić i Opštine Medveđa.

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić se zahvalio predsedniku opštine Bogatić, Milanu Damnjanoviću na donaciji, uz osvrt da će Sporazum o razumevanju i saradnji biti pre svega namenjen unapređenju i povezivanju odnosa ove dve opštine kako na privrednom tako i na svim drugim planovima.

Još jednom se zahvalio na pomoći državnim organizacijama, opštinama i ljudima koji su u proteklom periodu donirali pomoć u agregatima, paketima pomoći, kao i radnicima EPS-a iz cele Srbije na raščićavanju terena i bržoj stabilizaciji u napajanju električnom enerijom na teritoriji opštine Medveđa.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво