Читај ми!

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" počinje 23. januara

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" počinje 23. januara, prvim izvlačenjem od 17.55 časova uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije.

U šest izvlačenja drugog kruga, koja će biti organizovana svake subote počevši od 23. januara, učestvuju sve koverte poslate od početka prvog kruga prethodne godine.

Učesnike nagradne igre očekuju vredne nagrade - šest stanova u Beogradu, pet u naselju Zemunske kapije i jedan u Beogradu na vodi, kao i 30 automobila Fijat 500 L.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" ima za cilj podizanje svesti građana o značaju borbe protiv sive ekonomije i uzimanju fiskalnih računa pri svakoj kupovini.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

Bitno je napomenuti da će svoj put do bazena u studiju naći sve koverte na kojima se nedvosmisleno vidi da su adresirane za nagradnu igru.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno. Podsećamo da se sve koverte redovno mešaju i da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i konkurišu za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte i apeluje na građane da koverte spakuju i adresuju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво