Читај ми!

Prvo izvlačenje "Uzmi račun i pobedi 2020" u subotu, stiglo 3.150.000 koverata

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano u subotu u 17.55, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Građani i danas imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova. Sve koverte koje su blagovremeno ubačene u poštanske sandučiće u skladu sa radnim vremenom poslovnica pošte širom Srbije, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije. 

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila "Fijat" 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. 

Srećne dobitnike izvući će teniserka Olga Danilović.

U ovom trenutku na adresu "Uzmi račun i pobedi 2020" stiglo je čak 3.150.000 koverata. Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. 

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020". 

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata besplatno - nije potrebna markica.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte. 

Na građane se apeluje da spakuju i adresiraju koverte kod kuće i kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво