Priznanje Nacionalnoj akademiji za javnu upravu

Nacionalna akademija za javnu upravu osvojila je zlato na prestižnom SEE CXA festivalu koju dodeljuje Awards International iz Londona.

Žiri je u kategoriji "Javni sektor" nagradu dodelio NAJU za projekat LMS plaforma za onlajn učenje. LMS platforma omogućava svim državnim službenicima, bez obzira gde se oni nalaze, da pristupe onlajn obukama i pohađaju ih sa svog računara, u dinamici koja njima odgovara.

"Rad na razvoju LMS platforme trajao je više od godinu dana, jer smo tragali za rešenjem koje će biti jednostavno za korišćenje, pregledno i u potpunosti prilagođeno potrebama Akademije. Partenr na projektu razvoja i implementacije LMS platforme bila je kompanija "Formatura", navedeno je u saopštenju. 

Na platformi LMS za samo tri meseca od puštanja u rad, registrovano je oko 5.000 korisnika iz 400 institucija, a preko 1.000 polaznika je već završilo bar jednu od dostupnih obuka. Organizovano je 19 vebinara, sa više od 1.000 polaznika i na raspolaganju je 9 onlajn obuka, a dodatne 3 su u pripremi.

Trenutno su dostupne sledeće obuke: Inspekcijski nadzor, Opšti upravni postupak, ABC Evropske unije, Primena Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju SSP, Ustavno uređenje, U par koraka do očuvanja zdravlja na radu, Zakonodavni proces - osnovna obuka i Poslovna i jezička komunikacija (obuka koju je razvila Formatura, a ustupila NAJU na korišćenje).

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво