Problemi na putevima zbog snega i vetra

Na mnogim putevima, naročito u višim krajevima Srbije sneg i vetar otežavaju saobraćaj. Nanosi su ponegde visoki do dva metra. Pojedini pravci su zavejani.

Požeški vatrogasci uspeli su večeras da raščiste put do mesta Varde, gde je 10 vozila bilo zavejano, a među putnicima bila je i jedna trudnica.

Snežna oluja otežava saobraćaj na Ibarskoj magistrali.

Zbog mećave su neki seoski putevi na Divčibarama i Goliji neprohodni.

U Ivanjičkom kraju bez struje je oko dve i po hiljade domaćinstva.

Najteže je na području Sjenice i Novog Pazara. Više automobila je zavejano na putu Brnjica – Duga poljana.

Problema zbog snega i jakog vetra ima i u suvoborskom kraju gde pored zavejanih puteva u selima Družetići, Teočin, Pranjani ima i povremenih problema u snabdevanju električnom energijom.

U tunelu Savinac na auto-putu Miloš Veliki nema električne energije pa iz JP Putevi Srbije upozoravaju učesnike u saobraćaju da voze pažljivo i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво