Junajted grupa: Prekidamo pregovore sa Telekomom

"Junajted grupa" je saopštila da prekida pregovore sa "Telekomom" posle, kako su naveli, "skandaloznih optužbi" koje su izneli vodeći ljudi "Telekoma Srbije" o kompaniji "Junajted medija".

"Telekom nas optužuje da smo 'reketaši' i 'vođe kablovskog kartela'", navela je "Junajted grupa" i istakla da se na takvim osnovama ne može postići fer dogovor.

Ta kompanija je poručila da prekida pregovore posle, kako su naveli, "skandaloznih optužbi".

"Pošto su ustanovili praksu pokazivanja naših ugovora, u interesu javnosti treba da pokažu i koliko plaćaju za ostale kablovske kanale. Neka se građani uvere da li mi 'reketiramo' Telekom ili oni zloupotrebljavaju novac svih građana Srbije", ističe "Junajted grupa".

Povodom današnje ponude "Telekoma" da besplatno emituje program N1, "Junajted grupa" je navela da to već najavila premijerka Ana Brnabić, predlogom da se N1 emituje "do izbora".

"Jasno je da Telekom i dalje ne želi da prihvati ponudu za emitovanje programa N1 u naredne tri godine. Naglašavamo, ponuda za N1 je aktuelna javna ponuda koja je dostupna svim operaterima koji žele da je prihvate u bilo kom trenutku", naglasila je "Junajted grupa".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара