Helikopter se vratio zbog lošeg vremena, Vučić otišao na cicvaru

Helikopter predsednika Srbije Aleksandra Vučića na letu iz Drvara za Beograd bio je prinuđen da se vrati u Mrkonjić Grad zbog loših vremenskih uslova.

Predsednik Srbije rešio je da prinudnu pauzu iskoristi i u restoranu na obližnjem jezeru Balkana pojede lokalni specijalitet – cicvaru.

"Pošto su nas vremenski uslovi sprečili da helikopterom nastavimo put, vratili smo se ovamo kod jezera Balkana i Mrkonjić Grada i sada, umesto doručka, ručamo vrhunsku cicvaru od kukuruznog brašna. A ovde u čitavom kraju, Šipovu, Kupresu i Mrkonjić Gradu, kiselo mleko je poznati specijalitet, tako da uživamo u našim, srpskim specijalitetima", rekao je Vučić u video-snimku.

Predsednik je posetio i Čipuljić kod Bugojna u BiH, rodno mesto svog oca.

Tamo je svratio u pekaru "4A" kod Zaima, gde je, kako je objavio i na Instagramu, probao "vrhunsku zeljanicu", sirnicu i krompirušu.

Vučić je taj trenutak zabeležio i fotografijom na kojoj je u društvu sa Almom i Samirom, koje su "razvukle" pite.

Obišao je i lokalnu crkvu u Čipuljiću, zajedno sa lokalnim sveštenikom, te porazgovarao sa meštanima, koje je zatekao u crkvenom dvorištu. 

Vučić je u Čupuljiću takođe obišao porušene porodične kuće Vučića.

Za kraj, susreo se sa Šerifom, prijatelje iz mladosti, sa kojim je osvežio sećanja na zajedničke trenutke, uključujući i momačku tuču, koja, kako je rekao, nije okrnjila njihov prijateljski odnos.

Šerif ga, preneo je novinarima, uvek dočeka kad dolazi u "rodni" kraj.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво